
Question 25: 
 
Please provide clarification of the Security Clearance process as deemed mandatory in requirement 
6.2.2? As stated in earlier responses to question the security clearance Level II is only required by 
January 2014. 
 
RESPONSE: 
 
Compliance with the requirement for security clearance is required prior to the award of the contract. It 
need not be initiated by the bid closing date but proof of security clearance must be provided to CMHC 
prior to contract award.  Government of Canada Security Clearance information is available at 
http://www.tbs-sct.gc.ca/tbsf-fsct/330-60-eng.asp 
 
Question 26: 
 
4. Section 8.10 makes reference to Mobile Recovery Services and defines the term. There is no mention 
of mobile recovery services in the body of the RFP other than the glossary. How does the CMHC want 
mobile recovery services integrated into the solution? 
 
RESPONSE: 
 
Please see requirement 6.8.3 
 


