
Request for Proposal file no., 201302193 
 
 
Question 1: 
Sec. 3.3.3 (Invoicing and Payment): Must the vendor invoice and/or accept payment in Canadian 
dollars?  

 
Answer 1: 
No, CMHC can receive invoices and make payments in other than Canadian dollar.  

 
Question 2: 
 Sec. 4.7 (Pricing Proposal): Is CMHC tax-exempt?  

 
Answer 2: 
 No, CMHC is not tax-exempt 
 
Question 3: 
 
Would it be acceptable to provide a firm service charge for year two as we cannot provide firm 
pricing? 
  
Answer 3: 
Yes, CMHC will accept a firm service charge for year two. 
 
  


