
RFP  201302958 – Question 1 

Question 1 

In section 4.1 of the RFP, where it specifies the sections that need to be in each proposal and the 

order, do the 4.X numbers simply refer to where in the RFP the section is described?  

Answer 1 

Section 4,1 of the RFP states that Responses should be organized into the Response Item sections 

provided. It is not a mandatory but it is the preferred format. 


