
Question 14: 

(a) On page 13 of the RFSO, under Section 4.4 (e), writing samples are described in a general way, 

with no time reference given.  On page 29, in the 'Evaluation Criteria Table' (point #7), it says 

that writing sample(s) must be less than 2 years old.  Does this mean that writing samples 

provided must be written in the past 2 years?    

 

Response: 

 

Yes 

 

(b) Can samples which have been written, for example, in the past 5 years still be evaluated -- which 

would allow for more representative writing samples?    

Response: 

No 

Question 15: 

 

Can you elaborate on item (g), page 11, which states:  "Provide descriptive text to meet accessibility 

criteria".  What exactly is meant by "accessibility criteria"? 

Response: 

Our goal for this project is to meet WCAG 2.0 AA standards.                                            

 


