
Solicitation #: 23240-120758/F   RFRE Amendment 008 

This RFRE amendment 008 is raised to: 

 Answer question 31 

 

Q31.  Question 

We were notified that our team is a Qualified Respondent.  However, we did not include a corporate 

structure chart in our Response.  Are we now required to do so as a result of the amendment to clause 

6.2.4 of the RFRE? 

A31.  Answer 

No. An existing Qualified Respondent that did not previously provide a corporate structure chart as part 

of its Response is not required to do so as a result of the amendment to clause 6.2.4 of the 

RFRE.  However, Canada reserves the right to request one in accordance with clause 6.2.5 of the RFRE. 

 

 

   

All other Terms and Conditions remain the same. 


