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Procurement and Contracting Services 
30 Victoria Street 
Gatineau, Quebec K1A 0M6 
 
 
 
 

REQUEST FOR PROPOSAL 
AMENDMENT 
 
The Request for Proposal is hereby amended; 
unless otherwise indicated, all other terms and 
conditions of the Request for Proposal remain 
the same.    

 
 
 
 
 

 

 

RFP Amendment No. 
 

4 

RFP Amendment Date: 
 

November 19, 2014 
 

 

Office of the Chief Electoral Officer File No.  
 
ECBR-RFP-14-0540 

 

Title: 
 

Public Opinion Survey of Electors for the 42nd Federal 
General Election 

 

Request for Proposal Closing Date: 
 
November 25, 2014 at 2:00 p.m. (Gatineau time) 

 
 

ENQUIRIES – address enquiries to the Contracting 
Authority: 
 
Office of the Chief Electoral Officer of Canada 
Procurement and Contracting Services 
30 Victoria Street 
Gatineau, Quebec K1A 0M6 
 

proposition-proposal@elections.ca   
 

Attention: 
 

Barbara Robertson 

Tel No. 
 

819-939-1493 
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Part 1. Interpretation  
 
1.1 Elections Canada hereby amends in accordance with this amendment the Request for 

Proposal for Public Opinion Survey of Electors for the 42nd Federal General Election 
bearing number ECBR-RFP-14-0540 and dated October 16, 2014 (the “RFP”). This 
amendment hereby forms part of the RFP.  

 
1.2 Unless defined herein or unless the context otherwise requires, all of the words and 

phrases defined in the RFP and used in this amendment shall have the same meanings 
assigned to them in the RFP. 

 

Part 2. Questions and Answers 
 
The following question(s) have been asked in response to the Request for Proposal and 
Elections Canada hereby answers as follows: 
 
2.1 Question No. 8 
 

Question: The RFP states “Interviews must be conducted by telephone, and the 
inclusion of a cellphone component to the research plan would be considered an asset.” 
(Page 5 of Annex A) 
 
Given the progressive shift in telephone and computer use among certain 
demographics, would a digital component (i.e. online survey) also be considered an 
asset to complement and/or replace the telephone questionnaire? If so, would the 
stratified random sample of 3,500 draw from this group, or would the digital component 
require a larger sample? 
 
Answer: No, a digital component (i.e. online survey) would not be considered an asset to 
complement and/or replace the telephone questionnaire. 
 

2.2 Question No. 9 
 

Question: Under Part 9, Certificates in Section 5 ‘Education and Experience’, subsection 
5.1 mentions resumes and supporting materials provided with the proposal.  
 
We would like to clarify whether there is a page limit on the resume and supporting 
materials section, as well what constitutes acceptable support materials. We would like 
to include our teams CV’s, some information regarding our firm, and our firms 
accreditations in an appendix. Is this acceptable? 
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Answer: There is no page limit on the resume and supporting materials section. Teams’ 
CVs, information regarding the firm, and the firm’s accreditations are all acceptable 
support materials.  
 
 


