
Question 

 

We do not hold a real estate licence. Are we able to apply for the Tender using a real estate 

firm separate from our company who will be representing the buying and selling of local 

properties in our application? 

 

Answer 

Anyone involved in the trade of Real Estate has to meet the licensing requirements as 

outlined in the RFP (Clause 1.1 - Proponent Qualifications) and for any joint ventures, 

Clause 1.1 Joint Ventures has to be respected.   

 


