
Question 1: 

Is it allowable for single resources to be included on multiple proponent responses: 

Response: 

It is allowable for a resource to be part of many recruiters bids, as long as the resource is 

available to the winning proponent for 100% of the contract duration. 

 
Question 2: 

Can CMHC please confirm whether or not there is, or has been over the previous 12 months, a 

resource performing the services requested in this RFP? If there is such a resource, can you 

please provide the value of the contract and the service provider? 

Response: 

Phase I of this project has been completed.  The Phase II solicitation is considered a new 

project which is being bid in an open and competitive environment.   All bids for Phase II will be 

considered based on the requirements, skill level, and price points as identified in the RFP. 

Question 3: 

It appears that information in Appendix B may be truncated.  Please clarify. 

Response: 

Descriptive information on requirements as shown in Appendix B, Evaluation Table is truncated 

purposely.   The intention is to provide reference to the rated items, their reference number to 

the actual requirement and the expanded points a vendor could get, the weight (importance) 

CMHC has placed on each requirement, the percentage each requirement has to each section 

and to the overall RFP total points - not including the pricing points. To see the full requirement 

the vendor is expected to go back to section 3 and read the full requirement. 

 
 


