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Office of the Secretary to the Governor General - Solicitation No.:OSGG-BSGG-15-1473 
 
Request for Standing Offers (RFSO) 
 
Hotel Accommodations 
 
Questions and Answers 
 
The following shall be read in conjunction with and shall form an integral part of the Request for 
Standing Offer (RFSO).   

QUESTION 1: 
In regards to RT6 in section 4.1.1.2, Point Rated Technical Criteria of Part 4 – Evaluation Procedures 
and Basis of Selection, we have the following questions: 
 

A. Is a full-size sofa bed in one room recognized as a bed?  
 

B. Is a twin size sofa bed in one room recognized as a bed? 
 
Answer 1:  
 
No, sofa beds are not recognized as a bed.  The rooms must have one (1) or two (2) beds with box 
springs and mattresses that are permanent beds and not foldaway. 
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