
Questions and Answers pertaining to RFP for Employee Recognition Program, File 201504133 

 

Question 1: 

Section 2.15 states that the CMHC name, logo, initials cannot be used without prior written 

consent; can we assume that this is not applicable to the RFP response? 

 

Answer 1: 

Section 2.15 is not applicable to the RFP response. 

 

 

Question 2: 

 

Section 3.6 Scope of work (page 14 and 15), references the spend of gifts in section 4.10; 

however section 4.10 does not speak of gift spend.  Are we missing a section or can we disregard 

those references? 

 

Answer 2: 

 Please disregard the reference to the 4.10 regarding spend of gifts shown in Section 3.6 Scope of 

work (page 14 and 15). 

Question 3: 

In Appendix D Section 4.1 Cost to prepare Certificates, we see a volume of 323. (Estimated 

annual volume), however I noticed that in the “Backup Volume Calcs” tab, this volume only 

includes service milestones 15 and up. Does this mean that you will no longer need Framed 

certificates for 5 and 10 year levels? 

  

Answer 3: 

 

Please use the numbers provided in Appendix D. Total number of certificates expected per year 

is 323 (this number includes service plaques starting at 5 years).' 

 

 

 
 


