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Question 1
Referring to 4.5, 4.6 and 4.7 of the RFP, can these mandatory requirements be fulfilled by
subcontractors?

Answer 1

Yes. As per section 4.5 CMHC requires resumes for all project personnel who would be assigned to the
CMHC account, including subcontractor’s, if any.

The intended use of subcontractor’s should be clearly identified within the proponent’s proposal.



