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SEN-005 16/17  

 
QUESTIONS AND ANSWERS – SET 2 

 
 

Question 4: 

 

Based on Questions and Answers - Set 1, Answer 1, the Toshiba information provided is a serial 

number and not a model number.  Please provide the actual model number. 

 

 

Answer 4: 

 

The Senate confirms that the model numbers for the Toshiba printers are both: 

 

ESTUDIO556 

 

 

Question 5: 

 

With respect to Questions and Answers - Set 1, Answer 2: It will be very difficult to calculate a 

cost per copy with respect to the labour component if we do not know the number of machines to 

be serviced for the volume provided.  To provide accurate numbers bidders should be provided 

with a snapshot of the devices today.  

 

Answer 5: 

 

Please find below the latest count of machines for each model listed: 

 
Brand  Model  Number of 

machines 

Kyocera  KM3050  3 

Kyocera  TA-5500i  2 

Kyocera  TA-420i  1 

Kyocera  TA820  2 

Kyocera  KM8030  2 

Kyocera  KM5050  1 

Kyocera  KM4050  1 

Kyocera  KM8060  1 

Kyocera  TASKalfa 255  2 

Kyocera TASKalfa 3050  1 

Lexmark  XS658de  16 

Lexmark  XS796dte  3 

Panasonic  DP3010  17 

Panasonic  DP3030  1 

Panasonic  DP1810  3 
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Panasonic  DP6020  5 

Panasonic  DP6030  2 

Panasonic  DP8060  3 

Toshiba  ESTUDIO 556 2 

Samsung  SCX 6345N  1 

HP  LaserJet Pro M451NW  2 

HP  LaserJet Pro MFP M477FDW  3 

HP  LaserJet Pro 400 M401DN  1 

Xerox  WorkCentre 3225/DNI  1 

 

 

 

Question 6: 

 

Can we assume that is also a Cost per copy for toners consumables as well as maintenance? 

 

Answer 6: 

 

Please refer to Annex A – Statement of Work, Section 4 Materials and Supplies.  

 

The Cost per copy must be an all-inclusive price that covers the cost of maintenance as well as 

consumables. Consumables invoiced separately will not be reimbursed. Please note that 

replacement parts will be reimbursed when approved on an individual basis. 
 


