
 
 
 
ATT.24 
 
Question and Answer 
 
 
1.  Regarding Concrete Class , In Drawing MA-00 it is mentioned that the Structural Concrete to be 35 
Mpa and further note that all Concrete to be Class C XL, while in specification Section 03 30 00 page 3 , it 
is mentioned that the concrete to be used is 35 Mpa class C1, so please clarify which material the owner 
requires. 
R1.  Please refer to Solicitation Amendment 006. 
 
 
2. What type of finishing do you need for the Top surface  of Deck concrete ? Do you need any  

 ( a) waterproofing or Permaquick material? 
 ( b) Trowel Finishing?  

R2.  Please refer to Specification Section 03 30 00 Part 3.5 Finishes. 
 


