a) In Table 2 - Corporate Mandatory Criteria in Annex "B", page 31 of the call for tenders document, the
evaluation criterion M3, you indicate: "as described in Appendix B".
Would you rather refer to Appendix "F" and should we read "as described in Appendix F"?

Yes this should have been "Appendix F"

b) In Table 3 - Corporate Service Installation References in Appendix "B", page 33 of the RFP, to the R1
evaluation criterion, you indicate that the maximum score available is 50 points: "Maximum Score = 50

The evaluation grid indicates however that the presentation of 3 facilities would grant 30 points, of
which a public organization would grant 10 points and an organization of 300 to 500 employees would
award 20 points. This gives a total of 60 points. Should the maximum score available be 60 points:
"Maximum Score = 60"?

Yes this should have been "Maximum Score = 60"

c) In Table 4 - Point-Rated Technical Services Requirements in Appendix "B" on page 34 of the tender
document, in the "System Configuration" section you request the following capability: "All features must
be fully Functional in Internet Explorer 10.0+, and other modern web browsers; ". In Annex "A" -
Statement of Work, of the call for tenders document, under Article 5 - DELIVERABLES, in point 4, page
17, the definition of the deliverable reads: "A solution that is accessible from the Can you clarify
whether the requirement for the MS Internet Explorer browser is for version 10 or higher, or else
Version 11 and higher?

The requirement of the system is for support "Internet Explorer v10 or greater"

d) In the table in Annex "C" - BASIS OF PAYMENT, page 39, in item 3. Cost for additional users, you
indicate under the UNIT: Per User column. Can we assume that this is actually a monthly unit, Per User /
Per Month?

Yes this should be for "Per User / Per Month"

e) In the Table of Appendix "C" - BASIS OF PAYMENT, page 40, you repeat the number 9. Monthly
Reports at point 10. Monthly Reports. Is that the same cost item and can we simply repeat the answer
to number 9?

Number 10 may be ignored
f) we would like to request an extension of at least 2 weeks

There will be no extension.



