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NEGOTIATED REQUEST FOR PROPOSAL (“NRFP”) DC-2017-SY-01 EVENT MANAGEMENT, MEDIA 

CLIPPING, TRANSLATION SERVICES FOR JAPAN MARKET ADDENDUM #01 

NRFP DC-2017-SY-01 Event Management, Media Clipping, Translation Services for Japan Market 

Close Date/Time: 

March 6, 2017 
14:00 hours 
Pacific Time 

Issue Date: February 24, 2017 From: CTC Procurement 

To: All Vendors E-mail: procurement@destinationcanada.com 

 

Below are answers to questions submitted in regards to the above noted NRFP DC-2017-SY-01 Event 
Management, Media Clipping, Translation Services for Japan Market.  

Q1. Do companies outside of Canada qualify for this NRFP and can the work be performed 
outside of Canada?     

Answer:  Yes, companies outside of Canada are eligible for this NRFP as long as they meet the 
mandatory criteria as specified in Section D Mandatory Criteria Questionnaire.  Please note that the 
Contractor will be required to communicate by telephone with the Destination Canada (“DC”) Japan office 
(based in Tokyo) during its business hours on a daily basis.  The Contractor will also be required to 
communicate verbally and in writing in both English and Japanese and post correspondence on DC 
Japan’s social media platforms following schedules based on Japanese Standard Time. 

Q2. Will the Contractor be required to travel there for meetings? 

Answer:  The Contractor will be required to attend meetings in person held at the DC Japan office on a 
regular basis during its business hours.    

Q3. Can proposals be submitted via email? 

Answer:  Yes.  Please refer to Section B.3 Proposal Submission, Intentions, and Questions Instructions 
which outlines instructions on how to submit a proposal. 

Q4. Section C.1.5 states, the Contractor should be experienced in planning and managing 
tradeshows, events, and seminars in Japan.  Is it a mandatory requirement to have managed 
tradeshows, events, and seminars in Japan?  

Answer:  The mandatory criterion for Event Planning and Management is specified within Section D.1.  
Therefore, it is not mandatory to have planned and managed tradeshows, events, and seminars in Japan.  
However, the Contractor will be required to attend meetings in person in Japan on a regular basis and 
must be capable of communicating effectively in both Japanese and English.  


