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Q.30     MANUAL MOBILE STORAGE SHELVING Section 10 56 26.13 (3.2) Preparation: In the 
specification for this project it mention existing shelving. Is this shelving being dismantled and 
reinstalled at a temporary location? Or, is the plan to dismantle the shelving, moved to 
storage, and to be used in the new mobile system?  

Is there any pictures or specification on the existing shelving, if it is to be used in the new 
mobile? 

 
A.30     Bidders shall delete reference to Sentence 10 56 26.13 (3.2) as there is no existing mobile 

shelving units to dismantle, move or reinstall. All Manual Mobile Storage Shelving for the Work 
shall be supplied new and installed in accordance with the Specification Section 10 56 26.13 
and Contract Documents including A9.03 ENLARGED INTERIOR PLAN AND ELEVATION. 

 


