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Question 1 

Could you please confirm the closing date? 

  

Answer 1 

The closing date is October 13, 2017. 

 

 

Question 2 

Regarding section 5.5 of the RFSA, do proponent need to currently be certified at level 

“PROTECTED B” to be qualified for a supply arrangement, or they can apply for it after the 

fact? 

 

Answer 2 

Proponents must be pre-qualified from a security perspective since the information that could be 

collected during the surveys fall under Personally Identifiable Information (PII).  PII data is 

considered Name, Sex, Ethnic Origin, Address etc.  This information is considered Protected B 

 

What this means to an organization wishing to bid on a contract 

 

1. They must prove that those personnel working on the survey have at a minimum an 

Enhanced Security Status 

2. They must prove that their network is certified to handle upto and including Protected B 

data. (This is done by ensuring they have the appropriate security controls in place based 

on ITSG-33, ISO27001 etc. 

3. They must show proof they have had a Threat and Risk Assessment done on their network 

4. They must show they are at a minimum SOC 2 compliant.  

 

 

 


