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Question 3 

We are a mid-sized incorporated marketing research company that has some very good 

experience in the housing market as well as a key potential partner in Ottawa that we’ve worked 

with for over a dozen years with the same, and we are looking at partnering on this RFSA.   

 

As an incorporated company, we have only done Notice to Reader statements rather than Review 

Engagement.  

  

Could we submit NTR statements instead—or could we submit for a credit check under the Sole 

Proprietor route through our partner in Ottawa (with us being set up as a sub-contractor) in order 

to qualify for this work?   

  

Answer 3 

NTR compiled and signed by a certified accountant are acceptable. 

 

 

Question 4 

How many total projects (qualitative and quantitative) were contracted under the previous market 

research RFSA (that was tendered in 2015)? 

 

Answer 4 

13 qualitative projects and 18 quantitative projects 

 

 

Question 5 

In Section 4.5 Response to Statement of Services it is stated that "In this section, the offeror 

MUST provide detailed information relative to the specifications listed in Section 3, The 

Statement of Services to be covered under this Supply Arrangement (SA)." This is followed by 

this sentence: "the offeror must produce a response to the Statement of Goods and/or Services for 

each stream which will be evaluated separately." 

 

Could you please confirm if we are to provide detailed information only related to the items in 

Section 3.2 (Statement of Services)? Or are we to provide detailed information for section 3.3 

(Qualitative) and/or Section 3.3 (Quantitative) as well? 

 

Answer 5 

Section 1.2 of the RFSA states - There are two independent streams under this RFSA that will be 

evaluated separately: (1) qualitative marketing research services, and (2) quantitative marketing 

research services.  Offerors may bid on one, or all streams within their proposal, but must clearly 

specify to which streams they are responding. 

 

Proponents need only to provide detailed information related only to the stream or streams of 

work to which they are bidding. 

 


