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Question and answer # 1 

 

Q1. Part 5, para 2.1 states "The Contractor must, at all times during the performance of the Contract, 

hold a valid Security Clearance at the level of SECRET."   Please advice which of the following conditions 

are acceptable for the proposed resources: 

Resources MUST: 

1. Hold the clearance at the time of bid closure, or 

2. Show proof that the request for clearance/clearance update has been submitted at the time of bid 

closure, or 

3. Hold the clearance prior to accessing any SECRET documents. 

 

A1. Please refer at Part1 – General information, 2. Security requirement at page 6 where it is mentioned 

that at closing date of Request for Standing Offer, the security requirement stipulated in the Part 5 must 

be met. 

 


