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ATT. 030 
 
 
QUESTION AND ANSWER 
 
Q57.   Ref addendum # 5, Section 35 59 14, clause 2.2.1, please note that the notion of  98% solids 
 content, beside that it contradicts being solvent-free, does not necessarily qualify a coating to be 
 "marine grade" and excludes many that are. Could you please offer a universal standard to define 
 a "marine grade" coating? 
 
A57.   See Attachment No. 30 – Addendum No.6  
 


