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 QUESTIONS & ANSWERS 
 
Question 1 

For Jetty 3, new concrete toppings has two cross-sections on Drawing MA-10, one showing full width removal and 
the other 1m width removal. Can you clarify where the boundaries are for these two sections? 

 
Answer    1 

Boundaries for full width removal from STA 0+000 to STA 0+007.9+/- as shown on MA-03 & MA-06 Jetty 3 Layout 
plans. Remainder of Jetty to be repaired with a removal as per MA-10 detail 21. 

 
Question 2 

Could we assume no concrete removal is required for Jetty 4? 
 
Answer      2 

 Concrete removal is required at transverse & longitudinal crack locations. See MA-03 & MA-06 Jetty #4 Layout 
Plans. 
 
Question 3 

Inquiry is for ready-mix Specs, as per the Technical Specs Section 03 30 00, page 4, 2.3.3 bonded topping, 
aggregate shall be max size 13mm crushed, but then on page 6 2.4.2.4, aggregate size 19mm maximum. Could 
you clarify which aggregate size shall govern for both the 250mm thick deck slab and the 50mm thick jetty 
topping? 
 

Answer   3 
Bonded topping aggregate shall be max size 13mm crushed. Cast in place concrete deck slab aggregate size 19 
mm maximum as per Specification 03 30 00 – 2.4.1-2.4. 
 

Question 4 
      Are there any boreholes for the Erieau job? 

 
Answer    4 
                  The borehole logs are included in the specification document 
 
 
 
 


