
Question 001 for tender T2012-190016:

Question : 

Could you please confirm that the laboratory methodology to be used for the hydrocarbon analysis in 

groundwater is Atlantic PIRI BTEX/TPH as indicated in the RPF document, section 4.7.5, and not CCME 

BTEX, F1-F4, as is often used on federal sites. 

Response: 

Please note that the RFP should have indicated to use the CCME laboratory methodology for analysis of 

BTEX/TPH in groundwater and not the Atlantic PIRI laboratory methodology. 

Amendment 003***Please disregard  the document questions_english_.pdf that was published July 
5th 2019 - those questions do not pertain to this tender. 




