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Q & A 

 

Question 1: For requirements M1, R1 and R2 as they relate to demonstrating Corporate 

Experience, please confirm that “The Bidder” also includes its parent company 

or affiliates; which is consistent with RT3. 

Answer 1: Unless specifically noted otherwise – i.e. technical criteria referring to parent 

company or affiliates, the definition of “bidder” shall be referred to under 

Section 4, Definition of Bidder, in the Standard Instructions - Goods or Services 

- Competitive Requirements 2003 - https://buyandsell.gc.ca/policy-and-

guidelines/standard-acquisition-clauses-and-conditions-manual/1/2003/24  
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