
Addendum #001 of 001 

Title: The Embassy of Canada to Peru, Janitorial and Commercial Cleaning Services 
 
Solicitation number: 20-159031 
 
The following revisions supersede the information contained in the original Request for 

Proposals Package for the above-mentioned project to the extent referenced and shall 

become part thereof.  

 

1. PART 2 – BIDDER INSTRUCTIONS, 2.5 - SITE VISIT – MANDATORY 

 

DELETE:      

IN ITS ENTIRETY 

 

REPLACE BY:   

 

2.5 BIDDERS CONFERENCE AND SITE VISIT – MANDATORY  

It is mandatory that the Bidder or a representative of the Bidder attend the bidders’ 

conference and site visit. The visit will be held at Calle F. Bolognesi 228 Miraflores, 

Lima 18 on February 12, 2020 and will begin at 10:00 AM, in Lima, Peru. 

 

Bidders are requested to confirm their attendance with Canada’s Representative no 

later than three (3) working days before the conference and provide the names and ID 

numbers of the person(s) who will attend. Bidders will be required to sign an attendance 

form. Bidders should confirm in their bids that they have attended the site visit. A 

maximum of two (2) persons per bidder will be allowed. 

 

Bidders who do not attend or send a representative will not be given an alternative 

appointment and their proposal will be rejected as non-compliant. Any clarifications or 

changes to the RFP resulting from the visit will be included as an amendment to this 

RFP. 

 

NOTE: During the conference, bidders will have the chance to submit questions relating 

to this RFP process, such as (but not limited to) how to submit a bid, how to respond to 

the evaluation criteria, or what documents must be submitted with the bid. 

 

Please note, any travel and other costs associated with attending a bidders’ visit form 



part of “Bid Costs” as per 2003 (2018-05-22) Standard Instructions - Goods or Services 

- Competitive Requirements, and will not be reimbursed by Canada. 

 

2. QUESTIONS AND ANSWERS 

Question 1: What is the process by which bidders must confirm their attendance to the 

mandatory bidder’s conference and site visit, and to who do we address our 

confirmation to? 

Answer 1: Bidders must carefully read section 2.5; it provides detailed instructions on 

how to confirm attendance to the mandatory bidder’s conference and site visit.  

End of addendum #001 
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