
W6399-20LC66/A  Questions and Answers #5 

 
Question #1 
 
This question is related to the information required to be printed on the label.  In para b  item ii ,which I 
assume meant to d not b, you reference Care instruction in English and French and nothing is listed in the 
specification referencing same.  Was it meant to be referencing the Care symbols? 
 
Answer #1  
 
Care symbols was intended. 
Annex B, Section 3.7(d)ii: 

Delete: “Care instructions in English and French” 
Insert: “Care Symbols” 

 

 

ALL OTHER TERMS AND CONDITIONS REMAIN UNCHANGED 


