
W6399-20LC66/A Questions and Answers #8 

 
Question #1 
 
In document "annex_b_-_manufacturing_data_-_mortar_gloves_-_brown_-_en_v0-1bc" APPENDIX 1 
LAYOUT SKETCHES  and APPENDIX 2 SCALE OF MEASUREMENTS, we noticed the requirements 
are very detailed to the goatskin leather, but never mentioned whether the glove has an inner layer inside 
of the leather. Please advise whether the glove only has one layer of leather? Or it also has an additional 
layer inside of the leather? 
 
Answer #1  
 
In accordance with section 3.8(b) of Annex B, a single layer of leather (palm and thumb reinforcement) is 
to be “lock stitched onto the corresponding thumb and fingers of the cloth glove”. 
 
Question #2 
 
If the glove has inside layer attached to the leather, what is the actual material? Do you have the section 
diagram picture? If no inner layer, that's fine, we will quote base on one layer of leather. 
 
Answer #2  
 
See response to Question #1 

 

ALL OTHER TERMS AND CONDITIONS REMAIN UNCHANGED 


