
Question and Answer #2 re: 5000053958

Q1.) In the Annex A SOW para 9. It indicates that the contractor must be fluent in 
English and French. Can Canada confirm if having one of the two proposed 
resources fluent in both official languages would meet the criteria? 

A1.) Canada accepts having one of the two proposed resources fluent in both 
official languages


