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Amendment 002 to the Request for Proposal is raised to answer questions and make
modifications.

All other terms and conditions of the solicitation remain the same.

A proposal already submitted may be amended prior to closing time by sending the amended
correspondence to Bid Receiving, the envelope/fax bearing the proposal No. W8476-18ADIS/D
and the closing date of March 31%, 2021.

QUESTIONS

Question 1:

We have questions about our ability to respond to the request for proposal from an administrative
point of view as we don't have ISO 9001 certification and we're not classified as Defense
Security at the moment (but the company has been classified as SD before and the companies we
work with for supplies 1ISO9001). Also, can we consider participating in the tender if the
Canadian company is not ISO 9001? Do you see any other sticking points for a small company
partnering with a Canadian company?

Answer 1:

Canada expects that the requirements in the RFP be met by the partnership as a whole submitting
the bid. At the least, the portion of the partnership handling DND equipment (CAN owned
ADIS, computers and radios) will need to have a Defence Security certification. For 1ISO9001,
Canada will accept equivalent capabilities as demonstrated by the corporate Quality
Management System. Likewise, at least one but not all of the partners must meet the
requirement (e.g. not all companies need to demonstrate M3 Repair and Overhaul capability) and
Canada will accept that a requirement be split among partners (e.g. PR1 Electronic System
Integration Experience of up to 5 projects).

Question 2:

We observe that the text in mandatory requirements MF-2, MF-3 and MF-4 in section 4.3.3 of
Vol.1 is identical and thus all 3 mandatory requirements describe the same requirement. Please
confirm whether this is correct or whether these 3 mandatory items are intended to apply to
differing requirements?

Answer 2:

The information provided in 4.3.3 of Vol 1, MF-2, MF-3 and MF-4 is worded correctly. The
financial table (ATTACH 1 TO PART 3 EN - Excel format) in volume 1 clearly demonstrates a
3% increase of the initial amount per option year. By use of the attached if you plot your hourly
rate at first line at sub-total (c), the calculation of 3% per options year will be done through excel
formula automatically.



