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Date: March 08, 2021 

Title: In-Factory Construction of Modular Guardhouse & Modular Mail-Screening Unit 

Solicitation: 21-187938 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -- 

The following Questions & Answers is in link with the Request for Qualification (RQ) document mentioned 

above. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

Questions & Answers #3 

Q8. Paragraph 1.9 (iii) – are table of content pages included in the 10-page limit? 
A8. Yes. 

 
 
Q9. Paragraph 1.9 (iii) – are brochures included in the 10-page limit? 
A9. Yes. 

 
 
Q10. Paragraph 6.1 – if submitting a proposal from a Joint Venture is it acceptable to provide project 

references from each of joint venture’s parent companies? 
A10. No. 

 
 
Q11. Paragraph 1.8 – are appendices A, B & C included in the 10-page limit? 
A11. No. 

 
 
Q12. Paragraph 1.3 – Would it be acceptable to provide past performance references that comply with 

equivalent or greater standards as a means of demonstrating capability to undertake the ‘Design – 
Build’ project with the specified standards. For example, we have previously designed, 
manufactured, and delivered ballistic and forced-entry rated modular buildings to the Canadian 
Government which are rated to US Department of State SD-STD-01.01 Revision G which provides 
for 60-minutes forced entry rating, the maximum level within LPS 1175 is only 20-minutes. I would 
suggest this adequately demonstrates capability to undertake a ‘design-build’ project to any forced-
entry standard, particularly given that the ratings provided are mainly associated with third party 
proprietary components (windows, ballistic steel etc..) and (as) the modular builder we need to be 
capability (sic) of integrating these components. 

A12. In Appendix B, we will accept Standards that are the same or better than those listed in i, ii and iii. 
However, the Respondent must adequately demonstrate how their proposed standard(s) is (are) 
better than then ones listed in the RQ. 
 

____________________________________________________________________________________ 

All other conditions and requirements remain unchanged 


