
 

 

Date: March 18, 2021 

Title: In-Factory Construction of Modular Guardhouse & Modular Mail-Screening Unit 

Solicitation: 21-187938 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -- 

The following Questions & Answers is in link with the Request for Qualification (RQ) document mentioned 

above. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

Questions & Answers #6 

Q16. Page 6, paragraph 6, states: ‘This section should not exceed ten double-sided pages’. Please, can 
you clarify if this means 10 printed double-sided pages (i.e. 20 pages of content) or 10 pages 
total?  

A16. Ten double-sided pages (i.e. 20 pages of content). Keep in mind that, as per A11 and A15, 
Appendices A, B & C are not included in the 10 double-sided page limit (i.e. 20 pages of content), 
however, any pages added in appendices A, B & C will be counted in the 10 double-sided page 
limit (i.e. 20 pages of content). Also, as per A8 and A9, pages for Table of Contents and brochures 
are included in the 10 double-sided page limit (i.e. 20 pages of content). 

____________________________________________________________________________________ 

All other conditions and requirements remain unchanged 


