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RFSA 2023-4048 
 

 
Addendum No. 1 

 
Computer Hardware, Peripherals and Related Supplies  

 
Following are questions(s) (Q.); answer(s) (A.); modification(s) (M.) and notice(s) (N.) regarding 
RFSA 2023-4048. 
 
Unless otherwise specified, capitalized words and terms have the meaning set out in the RFSA. All 
questions were received in English. In the event of any discrepancy, inconsistency, or conflicts 
between the wording of the English or French version of this Addendum #1 or any related 
documents, the wording of the English version shall prevail. 
 
 
Q1. As noted in the RFSA, CDIC currently uses Dell as a provider for laptops. Would 

CDIC be willing to accept a substitute?   
 
A1. Yes, CDIC will accept proposals for other brands of devices that are equivalent or exceed 

the minimum requirements. Where a Supplier proposes a Good that is not CDIC’s current 
make and model, and the if the Supplier is successful during the Call-Up process, the 
Supplier will be required to provide demonstration Goods and undergo CDIC’s Goods 
suitability and acceptance testing prior to award, as stipulated in Section 4. Goods 
Suitability and Acceptance Testing of Appendix “A-1” (Stream #1: Laptops and Computing 
Devices Specifications and Minimum Requirements).  

 
 
 
Q2. Referencing Appendix “A-1” (Stream #1 Laptops and Computing Devices 

Specifications and Minimum Requirements). Would CDIC accept an AMD processor 
and would CDIC accept a device that weighs 1.5 KG? 

 
A2. CDIC will not accept AMD processors and CDIC will not accept devices that exceed the 

maximum weight stipulated in Appendix “A-1” (Stream #1: Laptops and Computing Devices 
Specifications and Minimum Requirements). 

 
 
 
Q3.  Regarding RR2.1 (Description of Available Goods), is CDIC expecting proponents to 

respond with a detailed configuration and list of all components, or are product 
lines/models that would meet the minimum requirements be sufficient? Or would 
CDIC prefer to receive a single recommended configuration that meets the 
requirements? 

 
A3.  Bidders should provide a single recommended detailed configuration that meets the 

requirements. 
 
 
 
Q4.  Regarding Appendix “C-1” (Technical Offer) and Appendix “C-2” (Stream Specific 

Capabilities Form), in order to provide you with a compelling response, can the 
proponent include links and/or supporting documents to their response? 
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A4.  No. See Modification M1. Below.  Bidder’s references to a URL that requires CDIC to 
download or access information from an internet site to validate or provide further detail for 
any of the requirements will not be accepted. The information will not be considered to 
determine if the requirement(s) has been met or to award points, as applicable. 

 
 
 
Q5. Regarding Appendix “A-1” (Stream #1: Laptops and Computing Devices 

Specifications and Minimum Requirements) sections 1.1, 1.2 and 1.3 states 
“compatibility windows 10 and 11”.   
Will CDIC accept either operating system, or is each configuration required to 
support both Windows 10 and Windows 11? 

 
A5. Configurations must be able to support both Windows 10 and Windows 11. 
 
 
 
Q6.  Regarding Appendix “A-1” (Stream #1: Laptops and Computing Devices 

Specifications and Minimum Requirements) sections 1.1, 1.2 and 1.3 states 
“warranty and support: 3 years warranty and support”   
Can CDIC please confirm that the requirement is for 3-year onsite warranty services? 
 

A6. CDIC confirms that the requirement is for 3-year onsite warranty services. 
 
 
 
Q7. Regarding Appendix "A-2" (Stream #2: Peripherals Specifications and Minimum 

Requirements) Section 1.1 Add-ons: Monitor Arm.  
Can CDIC please define and provide additional detail on “Monitor Arm” – i.e. 
ergonomic, desk stand, wall mount? 

 
A7. CDIC currently uses the desktop and clamp style monitor arms, however, any 

specifications will be specified during the Call-Up process, at the time of requirement.  
 
 
 
Q8. Regarding Stream #2 Section 1.2 Peripherals Specifications and Minimum 

Requirements states “USB-C Universal Docking Station with: 2 Display (HDMI).”  
Can CDIC please clarify if the requirement is to support two independent displays 
via display port or HMDI, or if the dock requires 2 x HDMI ports? 

 
A8. The Docking Station requires two (2) HDMI ports. 
   
 
   
M1.  The paragraph below is hereby ADDED under Bidder Instructions in Appendix “C-1” 

(Technical Offer) AND in Appendix “C-2” (Stream Specific Capabilities Form): 
 

Bidder’s references to a URL that requires CDIC to download or access information from 
an internet site to validate or provide further detail for any of the requirements will not be 
accepted. The information will not be considered to determine if the requirement(s) has 
been met or to award points, as applicable. 
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M2.  Section 6 (ALLOCATION OF REQUIREMENTS AND CALL UP PROCESS) is hereby 
DELETED and REPLACED as follows: 

 
6. ALLOCATION OF REQUIREMENTS AND CALL UP PROCESS 

 
6.1 Without limitation to Section 1 of the Purchase of Goods Agreement (attached as 
Schedule “F” (Form of Purchase of Goods Agreement), requirements for Goods will be 
procured by CDIC through a Call Up process, as may be amended from time to time, in 
CDIC’s sole and absolute discretion: 
 

6.1.1 Requirements for Goods of an estimated dollar value equal or less than CDIC’s 
single source limit at the time may be directed by CDIC in its sole and absolute 
discretion, to any Supplier or to a party other than a Supplier under an alternate 
Supply Arrangement or other arrangement to provide similar goods. 

 
6.1.2 For any requirements for Goods of an estimated dollar value greater than 

CDIC’s single source limit at the time, CDIC may issue a Call Up to multiple 
Suppliers in accordance with their respective Supply Arrangement and will 
specify the timeframe to respond. Interested Suppliers shall respond to the Call 
Up by the prescribed deadline. CDIC shall have no obligation to consider any 
Quote that is received after the specified Call Up Response deadline. 

 
ALL OTHER TERMS AND CONDITIONS OF THE RFSA REMAIN UNCHANGED. 

 
[END OF ADDENDUM NO. 1] 


