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Q1. Section 3.2, iii, A states that “the technical bid must substantiate the compliance with the 

specific articles of Attachment ‘4.1’, which is the requested format for providing the 

substantiation”, however Attachment 4.1 was not provided in either document released for this 
solicitation. Would the Crown please provide bidders with Attachment 4.1 and confirm if 
resources are required at the time of bid submission substantiated by bid evaluation criteria?  
 
A1. This section 3.2 iii has been updated to change “Attachment 4.1” to “Appendix C to Annex 

A”.  
 
Q2. Section 2.2 states that “bids must be received by the Contract Authority at the location 

identified by the date, time and place indicated on page 1 of the solicitation,” however, page 1 
does not specify these details for this solicitation but instead lists the Table of Contents. Would 
the Crown please provide bidders with the cover page that includes the Contract Authority, the 
date, time and place to include in the submitted proposal? 
 
A2. The RFP has been updated to include the cover page (it includes the updated section 3.2 
(Q1)). 
 


